(Bilde: Samsung)

Galaxy NX er et Android-basert systemkamera

Ta bilder og publiser dem på nett umiddelbart.

Er du en ivrig fotograf som har lyst til å publisere bildene dine umiddelbart på nett? I går kveld lanserte Samsung et systemkamera som skal gjøre akkurat dette.

Galaxy NX er navnet, og ombord finner vi Android 4.2 Jelly Bean som operativsystem og muligheten til å alltid være koblet på nett via 4G eller trådløst nettverk. Profesjonelle brukere kan med andre ord laste opp bilder umiddelbart til hjemmesiden sin eller Instagram.

Fotoapper

Skjermen på baksiden av kameraet er trykkfølsomt og viser deg en rekke apper – i likhet med en smarttelefon. Én av de fotospesifikke appene er «Photo Suggest», som gir deg anbefalinger til gode steder å fotografere hvis du for eksempel er på tur eller ferie.

På innsiden befinner det seg en APS-C CMOS-sensor med 20,3 megapikser, en firekjernet prosessor på 1,6 GHz, 16 GB internminne og 2 GB RAM. Selve kameraet tar opptil 13 kompatible NX-objektiver, har en lukketid ned til 1/6000 sekunder, fanger 8,6 bilder i sekundet og har ISO på 100 – 25 600.

Samsung Galaxy NX dukker opp i butikkhyllene i august, og da til en prislapp på 12 000 kroner (inkludert et kitobjektiv på 18 – 55 mm).

Vil du ha en litt mindre modell?
Galaxy S4 Zoom er en skikkelig kameratelefon »

(Kilde: Pressemelding)

(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen