Dette er mobilen som vises frem i videoen.
Dette er mobilen som vises frem i videoen. (Bilde: Samsung/YouTube)

Galaxy Note 7 vises frem i ny video fra Samsung

Det første offisielle glimtet av den neste Note-mobilen tyder på at den får flat skjerm.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Som alltid med større mobillanseringer har det i lengre tid lekket ut ubekreftet informasjon om Samsungs neste tilskudd i Note-serien, Galaxy Note 7. Nå har Samsung omsider lagt ut en teaser-video av mobilen, som gir oss det første, om enn korte, glimtet av telefonen.

Videoen bruker riktignok ikke eksplisitt navnet Note 7, men benytter i stedet formuleringen «Next Note», som det er rimelig å anta refererer til Galaxy Note 7. Selskapet har tidligere annonsert at Galaxy Note 7 vil lanseres den 2. august.

Den nye teaser-videoen ser ut til å hinte om at telefonen får fingeravtrykkleser og at mobilen også blir vanntett, noe det allerede har dukket opp rykter om for lenge siden.

Mobilen fra en litt annen vinkel.
Mobilen fra en litt annen vinkel. Foto: Samsung/YouTube

Flat skjerm?

En opplysning som kan være verdt å merke seg er imidlertid at Note 7 ser ut til å komme i en variant med flat skjerm, i alle fall om vi skal dømme etter mobilen som vises frem i videoen.

Det har hittil vært antatt at Note 7 ville komme med det buede Edge-designet, men det er jo heller ikke umulig at modellen kan leveres med begge alternativene. Videoen byr for øvrig ellers på en kvinne som tar en selfie i lav belysning, som kan være en indikasjon på tekniske forbedringer av frontkameraet.

Når det gjelder tekniske detaljer har videoen imidlertid fint lite å by på, men tidligere rykter har indikert at den får Snapdragon 821-brikke, 6 GB minne, opptil 256 GB lagringsplass og et batteri på 4000 mAh. Skjermstørrelsen vil være 5,7 tommer og ha en oppløsning på 2560 x 1440 piksler.

Lanseringen er altså den 2. august – og vi kommer selvfølgelig med en sniktitt på den nye telefonen så snart den er offisiell, og vi får hendene i den.

Den nye teaser-videoen kan du se under.

Kjent ryktemaker la også nylig ut mer informasjon om Note 7: Den ser ut til å bekrefte tidligere spekulasjoner »

(Via 9to5google)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen