(Bilde: Kārlis Dambrāns / Flickr)

Galaxy Note 3 kunne fått fingeravtrykkleser

Gikk imidlertid ikke gjennom Samsungs kvalitetskontroll.

Da ryktene om Samsungs høstflaggskip, Galaxy Note 3, begynte å dukke opp tidligere i år, var nyheten om en fingeravtrykkleser blant de antatte egenskapene.

En fingerskanner glimret imidlertid med sitt fravær da den 5,7 tommer store brettmobilen ble offisielt avduket i begynnelsen av september, og Samsung har ikke nevnt noe om en slik funksjon.

Den sørkoreanske nettavisen ETNews melder derimot at Samsung vitterlig hadde planer om å utstyre Note 3 med en fingeravtrykksensor. Problemet var bare at den ikke klarte å komme gjennom selskapets kvalitetskontroll.

Slet med størrelsen

I likhet med Touch IDiPhone 5S, ville en slik skanner bli brukt til å åpne og låse telefonen. Hvorfor funksjonen ikke greide seg gjennom kontrollen, er ikke kjent, men ryktene sier at Samsung slet med å få til riktig størrelse.

Samsung skal likevel ikke ha gitt opp fingeravtrykkleseren, og en framtidig Galaxy Note kan få en slik sensor. Neste smarttelefon ut med denne teknologien ser uansett ut til å være HTC One Max, som er antatt å bli kunngjort i disse dager.

Fremdeles interessert, selv om den ikke har fingeravtrykkleser?
Alt du trenger å vite om Samsung Galaxy Note 3 »

(Kilder: ETNews via Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen