Galaxy M rundt kloden som Galaxy S3

Galaxy M rundt kloden som Galaxy S3

En av Samsungs mellommodeller vist frem som toppmodell i Vietnam.

Disse varelinjene skal være deksler til Samsungs kommende toppmodell.
Disse varelinjene skal være deksler til Samsungs kommende toppmodell.

Oppdatert: Vi har nå fått vite at bildene og videoen fra Vietnam sannsynligvis ikke viser Galaxy S III likevel. I9300 er derimot modellkoden for Galaxy M – en telefon som er ventet å befinne seg under toppmodellen i hierarkiet.

Sammen med tipset fikk vi også to skjermdumper. Det ene av varelinjen som viser navnet og modellkoden for Galaxy M. Det andre viser det som skal være et deksel for den kommende Galaxy S III. Fortsatt har altså Samsung klart å holde lokket trygt plassert over toppmodellen som blir lansert om to uker.

I går tok bilder av det som skal være en testversjon av Samsung Galaxy S III runden rundt internett. I dag kommer det nye bilder av en telefon som skal være Galaxy S III fra Vietnam.

Les også: Dette er IKKE bilder av Galaxy s III

Også telefonen som har dukket opp i Vietnam skal være en testenhet som ikke har den ferdige designen. Likevel er det forskjell på de to telefonene vi har sett bilde av. Telefonen fra Brasil hadde fysisk hjemknapp, slik mange av ryktene sier at Galaxy S III skal ha. Telefonen fra Vietnam har nemlig ingen fysisk hjemtast eller snarveisfelt under skjermen.

Ifølge mange av ryktene som så langt har gått vil modellnavnet på den neste Galaxy-modellen bli I9300.
Ifølge mange av ryktene som så langt har gått vil modellnavnet på den neste Galaxy-modellen bli I9300.

Samsung-produsert firekjerner

Det som visstnok skal være ferdig i denne telefonen er innmaten. Her er det en systembrikke med fire prosessorkjerner, nærmere bestemt Samsungs nye Exynos-brikke.

Grafikkdelen av systembrikken er den samme som du finner i dagens Galaxy S II, altså Mali-400MP.

Les også: Test av Samsung Galaxy S II

4,6 tommer stor skjerm

Skjermen i denne testenheten skal være en AMOLED-variant på 4,6 tommer. Oppløsningen er på 1280 x 720 piksler.

Usikkerheten rundt skjermen betyr at vi ikke vet om det dreier seg om Super-AMOLED eller Super-AMOLED Plus. Førstnevnte har i praksis noen færre piksler enn oppgitt, fordi hvert punkt deler noen av fargepunktene, de såkalte subpikslene, mellom seg.

Ekstra stort batteri

Nettstedet som har snappet opp telefonen har tatt både bilder og video av den. I tillegg har de åpnet den opp for å se inni – og der skjuler det seg blant annet et ekstra stort batteri på 2050 mAh.

Telefonen har 16 GB lagringskapasitet, men her er det også støtte for minnekort av Micro-SD-standarden. Som flere av de nyeste flaggskipene den siste tiden, bruker også denne telefonen ekstra små SIM-kort, kjent som Micro-SIM.

Kameraapplikasjonen i telefonen viser at du maksimalt kan ta bilder med 8 megapikslers oppløsning, men det er mulig at oppløsningen er begrenset i programvaren. Flere av ryktene har nemlig omtalt et kamera med 12 megapikslers oppløsning.

(Kilde: gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen