Gainward skapte e-post-kaos

Gainward sitt nye CoolFX PowerPack Ultra 2600 Golden Sample og PowerPack Ultra 2600 Golden Sample fortsetter selskapets stolte tradisjon om å tillegge produktene sine så mange uforståelige og forvirrende ord og titler som kan la seg gjøre, men det er allikevel et GeForce 6800 Ultra-kort som Gainward nå lanserer. Vi gir en kort oversettelse av navnene deres.

 • "CoolFX" betyr kort og integrert vannkjøling - som fører til stille og kjøligere operasjon, og som for mange er ensbetydende med gode overklokkingsegenskaper.
 • "Golden Sample" henviser til at de har lagt til "nøye kvalifiserte" GDDR3-minnebrikker på 1,6 nanosekunders responstid som dermed får 100 MHz høyere klokkefrekvens enn referansen på effektive 1,1 GHz.

  Luftkjøling er inneffektivt og støyende, men med Gainwards CoolFX vannkjøling blir avkjølingen tyve ganger mer effektivt og nesten helt stille sier Hans Wolfram Tismer - som er markedssjef for Gainward i Europa, og legger til at vannkjøling gir en økning i klokkehastigheten fra 50 til 150 MHz.

  Frekvensene på kortene oppgis til 450 Pluss og 1200 Pluss MHz for kjerne/minne på CoolFX-modellen og 430 Pluss/1150 Pluss for "standard"-modellen. Pluss henviser til at Gainward gjerne ser at brukerne deres overklokker kortene for å dra nytte av det svært så gode minnet.

  Kortene koster henholdsvis 899 Euro for vannkjølingsutgaven, og 599 Euro for den uten. Røft regnet om til norske kroner blir dette henholdsvis ca syv tusen kroner for vannkjølingsutgaven, og noe "rimeligere" 4800 kroner for den uten.

  Les mer om kortene i Gainwards pressemelding. Vi har også såvidt dekket disse kortene før.  Gainward-eposter fylte opp tusenvis av innbokser

  Mailtrøbbel: Svar på svar på svar
  Så til Gainwards e-post-fadese: Da selskapet la ut pressemeldingen sin på den nordiske e-postlisten deres, ble det umiddelbart store "bruduljer" etter at en ansatt hos Gainward Sverige svarte til listen med et maskingenerert "out of office"-svar - som ble sendt ut til hele listen og igjen resulterte i et titalls "svar" á la "slutt å spamme meg" og "kjenner jeg deg, egentlig" - som igjen genererte massevis av svar, som genererte enda flere svar og så videre. Innen Gainward fikk slått av e-postprogrammet sitt, hadde tusenvis av abonnenter mottat oppimot 150 e-post fra Gainwards liste - noe selskapet beklaget sterkt:

  - Vår provider har uppgraderat sin mailinglistmjukvara och vi gjorde nyligen ett utskick, skrev Torbjörn Johansson i Gainward Nordic på selskapets supportform i går, - Ber så mycket om ursäkt för alla problem detta orsakat.

  Mailfadesen genererte også masser av innlegg på forumer over hele Skandinavia, og en av de lengste forumtrådene på forum.hardware.no på lenge.

  (Kilder: Gainward)

 • Norges beste mobilabonnement

  Juni 2017

  Kåret av Tek-redaksjonen

  Jeg bruker lite data:

  Ice Mobil 1 GB


  Jeg bruker middels mye data:

  Telio Go 5 GB


  Jeg bruker mye data:

  Komplett Maxiflex 12 GB


  Jeg er superbruker:

  Komplett Megaflex 30 GB


  Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

  Forsiden akkurat nå

  Til toppen