Gaim 1.0 sluppet

Denne milepælen av en versjon i Gaims historie har en del små endringer fra tidligere versjoner, blant annet bedre dra-og-slipp-støtte, og mulighet til å se på meldingslogger direkte fra programmet.

En av Gaim sine store fordeler er at du får alle meldingstjenester direkte i et program. Dersom du har en kontakt på flere nettverk, som f.eks. MSN, AIM og IRC, vil du kunne fortelle Gaim at dette er samme personen, og når du kontakter vedkommende, vil Gaim bruke den kommunikasjonskanalen som får øyeblikket er tilgjengelig. Dersom kontakten din bare er koblet opp på AIM, vil Gaim bruke AIM som meldingstjeneste.

Basert på åpen kildekode, er Gaim-prosjektet for øyeblikket det mest aktive prosjektet på Sourceforge.net. Programmet har rundt 8 000 nedlastinger hver dag, og er antatt å være det mest populære programmet for bruk av øyeblikkelige meldingstjenester under Linux.

Du kan få tak i Gaim fra prosjektets hjemmeside. Det finns ferdige installasjoner for Windows, Fedora Core, Red Hat og Mandrake. Det er selvsagt også mulig å hente ned kildekoden.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen