Fusion er i rute

Annonsør­innhold
Les hele saken »
En stolt gjeng fra AMD
En stolt gjeng fra AMD

Hardware/Taipei: I følge AMD blir Fusion det neste store for det normale PC-markedet. CPU og GPU har blitt smeltet til en enkelt silisumbrikke som AMD kaller APU, eller Accelerated Processing Unit.

AMD viste frem at Fusion-brikken er i rute og de har godt fungerende brikker. Under pressekonferansen viste de frem en svært kort demonstrasjon fra Alien vs Predator. Fusion får full DirectX 11-støtte, samt støtte for OpenGL 4 og OpenCL.

Fusion kommer i to modeller, som foreløpig har kodenavnene Llano og Ontario. Ontario blir en laveffektsutgave, og er mest sannsynlig den som ble vist frem under Computex. Rick Bergmann, "senior vice president and general manager products group" i AMD forklarte at de demonstrasjonen var gjort med en laveffektsutgave av Fusion.

Bergmann nevnte og at begge variantene produseres i prøveutgaver og viste stolt frem en wafer. AMD bekreftet og at begge produktene vil være i markedet i løpet av første halvdel av 2011.

Fusion-prosessoren vil gi en lang rekke tynne og lette maskiner, samtidig som grafikkytelsen vil bli en del bedre enn det man ser med dagens maskiner i den samme klassen.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen