Fullstendig kaos hos Telenor

Oppdatert: Telenor opplyser nå at mobilnettet skal fungere som normalt. Selskapet beklager i en pressemelding ulempene feilen har medført.

Telenor-kunder i østlandsområdet er rammet av en feil som gjør det umulig å nå frem til nødnummeret 113. Ifølge VG Nett vet Telenor foreløpig ikke hva feilen skyldes.

– Jeg har snakket med driftssenteret og de forteller at det er et fiberbrudd i Oslo, men vi vet foreløpig ingenting om omfanget eller hvor problemene oppstår, sier informasjonssjef i Telenor Atle Lessum til VG Nett.

Ullevål Universitetssykehus, som driver nødtelefontjenesten anbefaler folk å bruke fasttelefon dersom de har behov for å komme i kontakt med 113. Det samme anbefaler Telenor.

Kommer til feil nummer

Telenor-kunder skal også oppleve andre problemer. Når kundene ringer ut havner de hos helt andre abonneneter enn de man forsøker å ringe til, og man havner ifølge VG-lesere helt forskjellige steder hver gang man forsøker å ringe.

Det som kanskje er verre er at Telenor-kunder kan få tilgang til andres Mobilsvar-innbokser. En VG-tipser forteller at han fikk full tilgang til noen andres Mobilsvar-konto.

Telenor har nå stengt ned Mobilsvar-tjenesten for å hindre at noen tukler med andres Mobilsvar-kontoer.

(Kilde: vg.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen