Fullblods RPG for Series 60

Velkjente Bethesda Softworks går i disse dager inn i mobilspillenens verden, og etterfølger dermed en rekke av de andre andre spillprodusentene som Electronic Arts, Sega og Taito.

Denne gangen er det den velkjente Elder Scrolls-serien med episke rollespill som blir utgitt i lomme-utgave. Bethesda har i første omgang lansert to nye titler for Nokias Series 60-telefoner - blant andre 3650, 7650 og N-Gage - med navnene TES: Stormhold og TES:Dawnstar.

Spillene følger den tradisjonelle rollespill-formelen, der man starter som en ordinær person og siden tar man opp kampen med monstre og skurker for å tjene penger, lære nye ferdigheter og gå opp i nivå. Kommer man i kamp kan man bruke både våpen og magi for å bekjempe sine fiender.

Man ser spillet i førsteperson, slik vi kjenner det fra PCen, og styrer spillerens bevegelser ved hjelp av piletastene. Man kan velge mellom forskjellige magiske formler ved hjelp av 5-tasten og man har også tilgang til en egen skjerm der man kan styre de eiendelene man bærer med seg.

Man har opp til fem forskjellige klasser å velge mellom i spillet - Spellsword, Rogue, Barbarian, Battlemage og Knight. I tillegg kan man ut fra sine valg velge om man vil bli en ond eller god person. De to spillene skal romme mellom 8 og 36 forskjellige huler å utforske og en stor mengde objekter.

The Elder Scrolls: Stormhold er allerede i salg, og kan blant annet kjøpes hos FoneArcade. Oppfølgeren, Dawnstar, ventes ut på markedet snart.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen