Test

Full oversikt med WinBar

  • Endret
Det er en del informasjon som er velidg greit å ha lett tilgjengelig når man sitter og jobber på maskinen. Hvor mye brukes av CPU, RAM, HDD osv. Programmet WinBar viser denne informasjonen fortløpende samt et par andre kjekke finesser.

WinBar er et veldig lite program som er fort gjort å laste ned og installere på maskinen. Når programmet er i bruk legger det seg helt øverst på skjermen og viser RAM, CPU, Windows og en lydkontroll som standard.

I tillegg har programmet en rekke andre funksjoner som er velidg enkelt å legge til. Blant annet kan man heletiden få full oversikt over total og ledig kapasitet på harddiskene, som kan bli lagt til med bare 3 klikk. (Conf, Disk Usage, og aktiver.)

Et pluss for Winamp brukere er at WinBar har flere muligheter for å kontrollere spilleren på menyen, slik at man slipper å bla mellom programmene for å stille lyd eller hoppe over de neste låtene.

WinBar leverer ikke noen funksjoner som er unike på noen måter, og de funksjonene som programmet har hentes fra andre steder på maskinen. Fordelen er at de blir lett tilgjengelige i en linje på toppen av skjermen og at programmet er enkelt å bruke og tilpasse til eget bruk.

En ting som hadde gitt programmet et veldig stort pluss, hadde vært en oversikt over inn og ut trafikk fra maskinen, samt mer historisk logging.

Om programmet:
OS.Windows 98/ME/NT/2000/XP
Størrelse: 325 Kb
Siste versjon 1,1 lansert 25.12 02
Pris: Gratis
Last ned programmet her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen