Full mobil priskrig

Full mobil priskrig

Kampen om topp-plasseringen på Post- og teletilsynets liste over landets billigste mobiltilbud kan være minst like hard som kampen om topp-plassen på ”VG-lista”. De siste dagene har lederposisjonen skiftet flere ganger.

OneCall har lenge toppet listen, men ble onsdag utfordret av Nutels nye abonnement KillBill. Deretter svarte OneCall med å sette prisen ned ytterligere, for så å bli møtt av en ny prisreduksjon fra Nutel.

Jevnt i toppen
Ved midnatt lå OneCall igjen i teten på Telepriser med 45 kroner i måneden med Teleprisers normalforbruk. Etter iherdige regneøvelser fra Post- og teletilsynets side viste det seg at det allikevel var Nutel som var billigst.

I stedet for å regne 4 uker som en betalingsperiode, ble denne korrigert til 4,3 uker eller en måned. Med de nye forutsetningene er Nutel igjen på topp med 65 kroner i månedlige utgifter med OneCalls 66 kroner hakk i hel.

Dette viser hvor jevnt det er i toppen, og at det er små marginer som skiller de to abonnementene i teten fra hverandre.

OneCall svarer igjen
OneCall synes det er beklagelig at instruksene fra Post- og teletilsynet har vært uklare, men lover at deres tilbud vil ligge øverst på Telepriser fra midnatt. Med OneCall Faktura får kundene nå 55 inkluderte ringeminutter og 55 inkluderte tekstmeldinger hver måned, og månedsprisen vil igjen senkes til 45 kroner.

- Vi har lagt hodet på blokka og lovet våre kunder at vi skal være billigst, og det akter vi å følge opp, sier salgs- og markedssjef Thomas Sandaker i OneCall til Mobilen.no

Vil skape debatt
Dermed vil Nutel på nytt bli skjøvet ned på en god andreplass. Men skal vi tro salgs- og markedssjef Siri Wormdahl i Nutel er det ikke utelukkende førsteplassen de er ute etter.

- Vi ønsker å få de store, tunge aktørene på banen og synes det er skuffende at de ikke følger etter når vi klarer å gi forbrukerne så lave priser, sier hun til Mobilen.no.

Hva er best for deg?
Det er viktig å ikke glemme at Post- og teletilsynets kalkulator regner ut fra det som anses å være et normalforbruk. Det betyr dermed ikke at Nutel KillBill og OneCall Faktura er de beste og billigste abonnementene for deg.

For å finne det abonnementet som passer best til ditt bruksmønster, kan du besøke Telepriser og velge abonnement ut fra ditt antall ringeminutter og SMS.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen