Full krise for PlayStation Network
Teknofil

Full krise for PlayStation Network

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sonys onlinetjeneste, PlayStation Network (PSN), har vært nede i seks dager - det har nok mange påskeferierende spillere fått erfare.

PSN ble tatt ned forrige onsdag, uten en forklaring fra Sony. Senere ble det klart at hackergruppen Anonymous ikke var involvert, men at det var en annen "ekstern trussel" som gjorde at tjenesten forsvant.

Sony kan ifølge GameSpot fortelle at man jobber med å få PSN tilbake, men at det vil ta tid å sikre tjenesten for at slikt ikke skal skje i fremtiden.

Nå melder PC World at japanerne ikke virker å ha helt kontroll over hvilke opplysninger som har kommet på avveie etter at den eksterne trusselen slo til. Talsmann Satoshi Fukuoka kan nemlig fortelle at man enda ikke har oversikt over om eksempelvis kredittkortopplysninger har havnet i gale hender.

PSN har rundt 75 millioner registrerte brukere, og har vokst seg sterk i konkurranse med Xbox Live. Da er selvsagt de siste ukers trøbbel et skikkelig skudd for baugen.

For spillere var det jo ekstra kritisk at dette skjedde midt i påskeferien, da har man jo endelig litt ekstratid til overs for å denge rumper over nett.

Vi kommer med ny informasjon når Sony velger å snakke igjen.

PS. Sjekk Spillkalenderen på Gamer.no for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen