Test

Full klaff for Sony Ericsson

Testresultater

Sony Ericsson W350i

Positive ting Lav pris, god design, bra musikk-knapper. Lav vekt og god batterikapasitet. FM-radio og A2DP.
Negative ting Lav skjermoppløsning, svakt kamera og billige materialer.
Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 4
Prisklasse
Prisklasse score : 5
Menynavigering
Menynavigering score : 5
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 5

Testresultater

Sony Ericsson W350i

Positive ting Lav pris, god design, bra musikk-knapper. Lav vekt og god batterikapasitet. FM-radio og A2DP.
Negative ting Lav skjermoppløsning, svakt kamera og billige materialer.
Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 4
Prisklasse
Prisklasse score : 5
Menynavigering
Menynavigering score : 5
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 5
Noen i Sony Ericsson må ha børstet støvet av mannen som designet Ericsson-klassikeren T28. Klaffen er tilbake, men hvor er det blitt av antenna?

Riktig så galt er det ikke, for W350 er på ingen måte noe tilbakeskritt, verken teknologisk, eller på designsiden. Her snakker vi om en mobiltelefon som koster under 2000 kroner, men som likevel evner mye og ser rimelig fancy ut.


Det mest iøynefallende er selvsagt flipplokket med de spesielle musikk-knappene. Åpner vi lokket finner vi et glossy, sort og lekkert tastatur, og en sølvfarget navigasjonsknapp.Tastene er gode

Tasten på utsiden av vår testmobil er i dyp oransje metall, det samme er W-logoen nederst på fronten og pyntelisten som ligger i siden av telefonen. Ellers er telefonen nesten sort, med en overflate som gir godt grep og holder telefonen relativt fri for fingermerker. Fargen på ørepluggene matcher fargene på telefonen.

Sidelisten, musikk-knappen og volumtastene er like smale som på W880, Sony Ericssons første virkelig tynne Walkman-modell.

Tastlås
Vi faller for designen, og skal ikke underslå at det kan være praktisk med ett flipp-lokk over tastene. Så slipper vi i alle fall å lommeringe om vi kommer borti en knapp før den automatiske slår seg på. De utvendige musikktastene kan låses med en skyvelås på toppen av telefonen.

Det som skiller denne modellen fra dyrere Walkman-mobiler er skjerm og kamera. Skjermen måler 1,9 tommer diagonalt, og har en oppløsning på 176x220 punkter. Med andre ord ikke en mobiltelefon å se film på.


Kameraet mangler fotolys, og tar bilder med 1,3 megapiksler oppløsning.

Spill og musikk
Telefonen støtter Edge, men ikke 3G. Den kommer med tre spill, Qadrapop, Extreme Air Snowboarding og det nye Guitar Rock Tour. Sistnevnte er et spill der noter kommer susende og du skal trykke på riktig knapp til rett tid. Spillets Midi-versjon av David Bowie-klassikeren Heroes kan gjøre varig skade på sarte sjeler.


Gameloft har øvet herverk på Davis Bowies klassiker Heroes i spillet Guitar Rock Tour

Musikkspilleren er bra, og de utvendige tastene gir grei kontroll over musikken. Her kan du starte, stoppe, spole fremover og bakover, eller bla i spillelisten. I tillegg kan du styre volumet. Det er ikke volumkontroll på ledningen som følger med, men den har overgang til hodesett med standard 3,5mm plugg.

Minnekortet i telefonen er på 512 MB.

Been there ...
W350i representerer ikke noe nytt, utover designen. Den har stereo Bluetooth, (A2DP) TrackID muikk-gjenkjenning, en enkel og grei nettleser, RSS, taleopptak og de vanlige planleggingsverktøyene.

Taletiden er oppgitt til 7 timer, og standby til 300. Det betyr at dette er en mobiltelefon med bedre batterikapasitet enn mange andre modeller.


Dette har vi sett før. Menyene på W350i.

Klaffen over tastene virker ikke all verden solid, men den er ganske elastisk. Tastene på lokket trykker på underliggende knapper når mobilen er lukket, noe Ericsson tok patent på for rundt 10 år siden. I åpen tilstand har disse tastene følgelig ingen funksjon.

Automagisk
Telefonen registrerer om du åpner lokket, og går automatisk til hvilemodus. Spiller du musikk når lokket åpnes, vil musikken fortsette å spille til du ev. slår et telefonnummer eller stopper den på annen måte. Når lokket stenges er du automatisk tilbake i musikkmenyen.

Alt i alt er dette en rimelig mobiltelefon som gir deg mye for pengene.
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen