Full fart på AppWorks

200 deltakere og 17 foredragsholder er i dag samlet på Latter på Aker Brygge i Oslo for å høre om de siste trendene i applikasjonsmarkedet.

Men det er ikke bare i konferansesalene det skjer interessante ting. Både Samsung, Nokia, Sony Ericsson og LG har tatt turen til Latter, med produkter som Galaxy Tab, N8 og Windows Phone 7-mobiler i pakken. Og blant utviklere, teleoperatører og studenter var det mye som falt i smak.På standen til LG var det særlig selskapets splitter nye telefoner med Windows Phone 7 som trakk nysgjerrige.

Men Samsung fikk besøk av mange Android-interesserte..


Og særlig nettbrettet Galaxy Tab fikk fort ben å gå på.


Hos Sony Ericsson er det særlig miniskjermen LiveView som fanger oppmerksomheten. Dette er en ekstra skjerm som kan brukes sammen med enhver mobil med Android 2.0 og nyere.

Den 1,3 tommer store skjermen viser deg innkommende tekstmeldinger, avtaler og statusoppdateringer fra både Facebook og Twitter, og er ikke kommet til Norge ennå.Nokia er på plass og snakker om sitt nye operativsystem Symbian 3, og har dermed også med seg sitt nye flaggskip N8. Det skapte naturlig nok også en viss interesse.Mobilen.no fortsetter å følge foredragene på AppWorks. I mellomtiden kan dere se flere bilder fra arrangementet oppdatert fortløpende på Appworks.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen