Fujitsu Siemens med Tigerton-servere

Fire-sokkelserverene med Intel har fått en kraftig oppgradering med Tigerton. Dette gir Core-arkitekturen til de største X86-serverene til Intel i firekjerne utgaver. Blant annet har brikkesettet fått seg en kraftig overhaling med tanke på at brikkesettet har fått fire FSB-busser, noe som bedrer den totale ytelsen til systemet. Minnet er tilsvarende det vi har sett på to-sokkel-serverene fra Intel det siste året, nemlig FB-DIMM. Fujitsu Siemens har plass til totalt 32 slike minnebrikker, noe som gir en total kapasitet opp til 128 GB.

Primergy RX600 S4 har med andre ord plass til 16 prosessorkjerner i et 4U-kabinett. Dette kabinettet har også plass til 8 2,5" SAS-harddisker via LSI1078 med batteribackup ved strømbrudd. Fire gigabit nettverkskort av typen Intel 82575 er også tilstede.

Det er totalt 7 PCIe-slotter i maskinen. Fire av disse er av PCIe X8-typen, hvor tre av dem er i fullengde, og den siste er av halvllengde-størrelsen. De siste tre PCIe-slottene er av PCIe X4, med to i fullengde og en i halvlengde.

Redundant strømforsyning er standard (1+1 konfigurasjon), med en effekt på 1570 Watt.

Maskinen skal være tilgjengelig for levering i løpet av oktober.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen