Fujitsu Siemens lanserer nye modeller i Amilo-serien

De tre nye modellene går under navnene Amilo- M1425, M7405 og A7640. Førstnevnte er en oppgradering av Amilo M1420 som vi testet i begynnelsen av denne uken. Du finner vår test av Amilo M1420 her. Det som er nytt og forbedret i Amilo M1425 er først og fremst grafikkbrikken (oppgradering fra MOBILITY Radeon 9600 Pro til MOBILITY Radeon 9700). Designet av maskinen har også fått et lite løft. Det er de virkelig store endringene vi har lagt merke til.

Dersom grafikk ikke er så viktig for deg, er det Amilo M7405, Fujitsu Siemens vil at du skal kjøpe. Amilo M7405 beholder den samme tynne og slanke designet/profilen som M1425, bortsett fra at grafikkbrikken er integrert i brikkesettet og skjermen er ikke i bredformat.

Fujitsu Siemens ser ut til å fortsette satsingen på prosessorer fra AMD. Med den nye Amilo A7640 tilbyr Fujitsu Siemens en bærbar PC som kan leveres med enten en mobile Athlon 64 prosessorer eller en mobile Sempron prosessorer. Fujitsu Siemens sier at de kommer til å prise Amilo A7640 aggressivt.

Det kan være verdt å få med seg at alle modellene som ble annonsert i dag blir levert med "Dual-layer" DVD-brenner. Det er slettes ikke verst. Du finner fullstendige spesifikasjoner og bilder av maskinene i vår produktguide. Se lenger ned på siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen