Fujitsu Siemens følger trenden
Teknofil

Fujitsu Siemens følger trenden

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Analytikere påstår at 2009 vil bli et storslagent år for markedet for minimale maskiner med liten skjerm, lett vekt og billig pris. Men allerede i år har dette markedet vokst enormt og nå kaster også Fujitsu Siemens seg på trenden.

Satser på design
De har nå lansert en ny maskin for det norske markedet, og de håper de kan havne under mange norske juletrær i år. Middelet de har satset sterkest på er design.

– Amilo Mini er PC-en for deg som ønsker noe mer enn kun funksjonalitet. Den ser bra ut samtidig som den er liten og rimelig. På toppen av dette kan dekselet enkelt byttes ut etter smak og dagsform. En gjennomsiktig plastlomme gjør at du kan plassere et personlig bilde som blikkfang, skriver Fujitsu Siemens i en pressemelding.


To versjoner
Maskinen har en skjerm på 8.9 tommer, 1 GB minne og en prosessor på 1.6Ghz. Vekten ligger på akkurat en kilo. Maskinen leveres i to utgaver, en med harddisk på 60GB og en med harddisk på 80GB. Begge versjonene har Windows XP inkludert og har trådløst nettverk, ethernett, bluetooth, VGA-utgang, kortleser, integrert webkamera og VGA ut. Maskinene er allerede i salg hos flere norsk butikker og prisen for maskinen starter på 3.500.


Med dette har norske kunder fått nok et alternativ om de vil anskaffe seg minimaskin. Det betyr at følgende modeller per idag er tilgjengelige for det norske markedet:

Fujitsu Siemens - Amilo Mini
Asus - Eee-PC
Multicom - Alishan
Hewlett Packard - 2133
Lenovo - Ideapad
Toshiba - NB100
MSI - Wind
Acer - Aspire One

Flere av disse modellene kommer i forskjellige versjoner med varierende spesifikasjoner både når det gjelder diskplass, skjermstørrelser og funksjoner.


Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen