Fujitsu Siemens Amilo M1420 med ”Dothan”

Fujitsu Siemens selv kategoriserer den nye maskinen som en underholdningsmaskin med elegant design. Amilo M1420 er rettet mot krevende konsumenter som ønsker både høy system- og grafikkytelse i en tynn og slank pakning, samt lang batterilevetid. Derfor har Fujitsu Siemens valgt å satse på Intels Pentium –M prosessor som plattform for denne modellen. Grafikken er det ATI som står for med sin ATI MOBILITY Radeon 9600 PRO brikke. Vi har gjennom våre tester sett at dette er en grafikkbrikke som leverer meget god ytelse.

Funksjonalitetmessig overbeviser maskinen også. Det ser ut som om Fujitsu Siemens har klart å presse ganske mye funksjonalitet på maskinen. Fujitsu Siemens Amilo M1420 har tre USB 2.0 porter, en FireWire port og S-video utgang. På programvare siden leveres maskinen med Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Works 2004 og Photoshop Elements.

For fullstendige spesifikasjoner, se Amilo M1420 i vår prisguide her. Prisen starter fra 14.995,- hos Komplett.no som selger maskinen i to utgaver. En modell med raskere prosessor, mer minne og større disk og en modell som har litt mindre av sistnevnte deler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen