Fujitsu med ebok-leser

(Bilde: Engadget)
(Bilde: Engadget)

Forrige måned lanserte Amazon Kindle 2, en oppdatert utgave av deres ebok-leser. Kindle 2 byr på blant annet 2 GB integrert lagring og 3G til en pris på rundt 2500 kroner.

Nå melder Fujitsu at de lanserer deres ebok-leser Flepia, en enhet som ble annonsert allerede i 2007. Leseren er basert på en konseptmodell selskapet bygget i 2006.

Flepia benytter seg av SD-kort til lagring, noe som gir en maskimal lagring på 4 GB. Til forskjell fra Kindle 2 byr Flepia på fargeskjerm. Den 8 tommer store XGA-skjermen skal kunne vise 260 000 farger.

Videre kan leseren skilte med Bluetooth og Wi-Fi. På tross av en bredde på bare litt over centimeteren (en halv tomme), tilbyr den ifølge Fujitsu opptil 40 timer batterilevetid.

Operativsystemet som brukes skal være Windows CE 5.0, en versjon av Windows spesielt tilpasset håndholdte enheter og andre minimalistiske maskiner.

Tre ganger så dyr som Kindle 2

Luksus koster imidlertid fortsatt penger. Når Fujitsu Flepia kommer på markedet i Japan 10. april, er det til en pris på nærmere 7000 kroner (99 750 yen).

Lanseringstidspunkt for det europeiske markedet, eller om den i det hele tatt vil lanseres her, er ikke kjent.

(Kilde: Dailytech)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen