Fujitsu hiver seg på nettbrettbølgen

Fujitsu slipper nå Stylistic Q550, et nettbrett som skal være myntet på mobil databehandling. Nettbrettet ble avduket på en pressekonferanse i Tokyo i går, og den offisielle lanseringen skal være på CeBIT til uken.

Stylistic Q550 får blant annet Microsoft Windows 7 og en rekke integrerte sikkerhetsløsninger som ifølge Fujitsu skal gjøre at IT-avdelinger trygt kan slippe nettbrettet inn i IT-infrastrukturen.

Kjell-Erik Tenold, administrerende direktør i Fujitsu Norge uttaler følgende: Stylistic Q550 er et helstøpt bedriftsprodukt som bygger på Fujitsus erfaring gjennom tjue år med å konstruere bærbare PC-er for krevende, profesjonelle brukere

Av trådløs teknologi finner vi naturlig nok WLAN, Bluetooth og 3G. Ellers skal spesifikasjonene variere noe fra land til land, men utgangspunktet i Europa skal være en pris på 699 Euro, hvilket tilsvarer rundt 5500 norske kroner. Utsalgsprisen i Norge blir trolig hakket høyere enn det.

Skjermen er på 10,1 tommer, og på prosessorsiden finner vi ikke uventet Intel Atom, da med Oak Trail-varianten. Vekten er på 690 gram og når det kommer en batteriutvidelse snakker vi om 840 gram.

Øvrige spesifikasjoner vil ikke slippes før den offisielle lanseringen som er 1. mars.

(Kilde: Fujitsu)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen