Test

Fujitsu HandyDrive

Det finnes mange måter å forflytte data mellom forskjellige PC-er på. Den mest praktiske er utvilsomt et gigabit nettverk, som gir kjempegod overføringshastighet og ikke minst fast kontakt mellom maskinene slik at de kan kommunisere med hverandre. En annen løsning er bruk av CD/DVD-plater, som er en langt mer tungvinn metode, men gir den fordelen at man kan flytte større mengder data mellom PC-er som ikke sitter på samme nettverk.

En tredje løsning er såkalte "thumbdrives", som er små USB-enheter som kan lagre alt fra noen få MB til rundt 1 GB med data. Ulempen med disse er at hvis man skal ha brukbar kapasitet, koster de svært mye penger. De vanligste enhetene har lagringskapasitet fra 32 - 256 MB, som ikke er all verden med kapasitet.

Et annet alternativ er å bruke MP3-spillere som bærbare lagringsenheter. Dette kan være en god løsning, litt ettersom hva slags tilkoblingsløsning produsenten har valgt. Likevel er det slik at en MP3-spiller vil man gjerne fylle opp med så mye musikk som mulig, ikke sette av masse plass til data.

Hvorfor ikke bare velge en ekstern harddisk basert på en 2,5" harddisk som trekker strøm fra USB2-kontakten? Enkel å ta med seg, enkel å installere og god overføringshastighet! Vi ser nærmere på HandyDrive fra Fujitsu.

Vi retter en takk til Hovedkort.no som lånte oss produktet til test.

Fujitsu HandyDrive 80 GB USB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen