Test

Fujitsu Amilo Pi 3560

Denne bærbare datamaskinen ble testet som en av flere i en sammenligningstest.

Oppsummering:
Det er vanskelig ikke å legge mest vekt på ytelse når det skal plukkes ut en PC til best i test, men denne gangen ble det vanskelig uansett hvordan vi valgte å vri og vende på det. Så selv om Amilo Pi 3560 fra Fujitsu verken har best spillytelse eller batterilevetid, mener vi likevel at dette er den beste totalpakken med tanke på balansen mellom ytelse, utstyrsnivå, støy og utholdenhet.

Det er tre ting som gjør at vi velger å sette Fujitsuen på en knepen førsteplass i denne testen. Den har (sammen med Aceren) den raskeste prosessoren, og selv om den ikke kan måle seg med Multicom når det gjelder grafikk eller batterilevetid gjør den det likevel relativt godt i disse disiplinene. Den føles solid, er godt utstyrt med eSATA-port og integrert Bluetooth, og dersom vi snakker støy så er dette den mest stillegående PC-en i dette selskapet. Den har dessuten en egen ”stille modus” som senker ytelsen dersom viftebråk må unngås, men da den fra før er snill på dette punktet fikk vi i praksis ikke bruk for denne under testperioden.

Vi gjør oppmerksom på at Amilo Pi 3560 er så fersk at vi under testperioden har brukt en prototype med internasjonalt tastatur. Erfaringsmessig pleier dog det ferdige produktet å være enda litt bedre. Vi gir en sterk femmer til denne PC-en.
 
NB! Etter at testen var ferdigstilt ble det klart at denne modellen, som vi hadde regnet med skulle ut på markedet i disse dager, har fått sin leveringsdato forskjøvet til neste måned. Vi beklager dette på det sterkeste. Dersom din krukke med tålmodighet allerede er faretruende lav, eller du uansett legger større vekt på batterilevetid og spillytelse, anbefaler vi deg å ganske enkelt lese om de andre kandidatene.

Les resten av testen her

Prisen ligger på omtrent 7000 kroner og den har følgende spesifikasjoner: 
  • 15,6-tommers skjerm - 1366 x 768 piksler
  • Intel Core 2 Duo T6600 - 2,2 GHz
  • 320 GB harddisk
  • 4 GB RAM
  • Nvidia GeForce GT 240M - 1024 MB RAM
  • Nettverk: Bluetooth, gigabit LAN, 802.11n WLAN
  • Tilkoblinger: ExpressCard/54, eSATA, kortleser, 3 x USB
  • Vekt: 2,8 kilo
 
Fujitsu Amilo Pi 3560
Jevnt over god ytelse, støysvak, velutstyrt.
 
Vi kunne jo alltids ønsket oss litt mer ut av batteriet…
 
Les om de andre i testen:
Acer Aspire 5739G
Asus PRO61SL
HP Pavilion dv6-1233eo
Multicom Compal KHLB2
Toshiba Satellite L500-12E

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen