Fujitsu Stylistic M532 har Gorilla Glass og firekjerners prosessor. (Foto: Fujitsu)
Fujitsu Stylistic M532 har Gorilla Glass og firekjerners prosessor. (Foto: Fujitsu)

Fujitsu til Norge med Android 4-nettbrett

Med fire kjerner duger Stylistic M532 både til jobb og moro, hevder Fujitsu.

Fujitsu lanserte på Mobile World Congress i Barcelona et nytt nettbrett beregnet på "profesjonelle brukere som ønsker å kombinere jobb og fritid". Mens Fujitsu kun har hatt Windows-baserte nettbrett tilgjengelig på det norske markedet, vil Fujitsu Stylistic M532 etter alt å dømme også bli tilgjengelig her i Norge.

Tynt, lett og kraftig

Stylistic M532 er basert på Nvidias Tegra 3-brikke med fire prosessorkjerner på 1,4 GHz hver, og det vil komme med Android 4.0, Ice Cream Sandwich, fra lanseringsdatoen. Med en vekt på bare 560 gram er nettbrettet litt lettere enn iPad 2 – som veier 601 gram. Tykkelsen er 8,6 millimeter, mens iPad 2 er 8,8 millimeter tykt.

– Når du som profesjonell bruker skal velge et nettbrett, trenger du ikke lenger å inngå kompromisser eller ha separate enheter for jobb og fritidsbruk, sier produktansvarlig Remy Skogstrand i Fujitsu Norge i en pressemelding. Han hevder Stylistic M532 er det første nettbrettet som leverer det beste til begge verdener.

I løpet av arbeidsdagen skal nettbrettet gi forretningsbrukere rask, lett og sikker tilgang til bedriftsnettverk og data, blant annet med forhåndsinstallert programvare for tilgang til virtuelle skrivebord og en sikkerhetsløsning som skal hindre uautorisert informasjonslekkasje.

Trådløs overføring til TV-en

Nettbrettet skal også ifølge Fujitsu være godt egnet til fritidsbruk, og det kommer med støtte for DLNA. Dermed skal du kunne overføre lyd, stillbilder og video over til TV-er eller projektorer med DLNA-støtte.

Stylistic M532 har ellers innebygget 3G/UMTS-tilkobling, GPS,et 2 megapiksel frontkamera og et 8 megapiksel bakkamera med autofokus.

Produktet skal være tilgjengelig for forhåndsbestilling i Europa fra 1. mars, og leveringsklar fra 1. juni. Prisen er oppgitt til 549 euro, det vil si i overkant av 4000 kroner, men vil variere fra land til land.

Amobil har tre journalister tilstede i Barcelona, og vil holde deg oppdatert på nyheter derfra i løpet av de neste dagene. Vil du være sikker på å ikke gå glipp av noe? Lik oss på Facebook! Vi legger ut oppdateringer på Facebook-sidene fortløpende.

Klikk her for å se alle sakene fra Mobile World Congress 2012

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen