Fujifilm endrer logo

Pressemelding

 

Alternativ tekst mangler
Ny logo

OSLO, 13. juli 2006 Fujifilm lanserer ny logo

Fujifilm etablerer et nytt holdingselskap under navnet Fujifilm Holdings Corporation og endrer samtidig konsernets logo. Selskapet vil stå for den strategiske ledelsen av de to operative selskapene Fujifilm Corporation og Fuji Xerox Co.,Ltd.

Alternativ tekst mangler
Gammel logo

Originalen til den logoen som benyttes i dag, ble lansert i 1980. I løpet av de 26 årene logoen har eksistert, har selskapet ekspandert og utvidet sitt forretningsområde langt utover fotosensitivt materiale. De siste årene har Fujifilm investert tungt i forskning og utvikling samt i nye forretningsområder gjennom oppkjøp og fusjoner. Områder som medisin, flatskjermsteknologi, optiske instrumenter og dokumenthåndtering, har bidratt til solid vekst i både omsetning og resultat i tillegg til de tradisjonelle fotobaserte produktene.

Den nye logoen skal gi uttrykk for selskapets forandring, ekspansjon og forankring i avansert teknologi og nyvinning. Fujifilm vil samtidig benytte grønnfargen som selskapets farge for å ta vare på merkekjennskapen som er opparbeidet siden selskapets etablering i 1934.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen