Fujifilm har lansert egen iPad app

Fujifilm har lansert egen iPad app

Skal hjelpe deg å bruke X-Pro1.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Har du investert i Fujifilms nyeste rammesøkerkamera, men føler at du trenger litt ekstra motivasjon for å komme i gang med fotograferingen? Nå har Fujifilm laget en egen iPad-applikasjon til kameraet, skal skal hjelpe brukere med å få mest mulig ut av kameraet sitt.

Les også: Sjekk bildekvaliteten på Fujifilm X-Pro1

Appen består av forskjellige fototips, og hvordan man skal utnytte de forskjellige funksjonene i kameraet. I tillegg er det et intervju av fotografen Yoichi Sone med blant annet bildeforklaring av hans arbeid i Macao.

I tillegg til de nevnte tingene finner man også kameraet brukermanual i appen, samt instruksjoner om hvordan man bør bruke det RAW-konverteren som følger med kameraet. Applikasjonen er sålangt bare tilgjengelig på engelsk, og man må ha litt ledig plass på iPaden før man laster ned. Filen er nemlig på 417 MB, slik at den tar en god del plass på iPaden. Applikasjonen er gratis å lase ned, og man får tak i den her.

Har man lyst til å lese brukermanualen men mangler iPad er ikke dette noe stor krise. Den ligger nemlig på nett i PDF-format, noe vi har skrevet om i denne saken. Denne manualen tar litt mindre plass, og filen er på beskjedne 3 MB.

Les også: SNIKTITT: Fujifilm X-Pro1

Kilde: www.photorumors.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen