Fujifilm har lansert egen iPad app

Skal hjelpe deg å bruke X-Pro1.

Har du investert i Fujifilms nyeste rammesøkerkamera, men føler at du trenger litt ekstra motivasjon for å komme i gang med fotograferingen? Nå har Fujifilm laget en egen iPad-applikasjon til kameraet, skal skal hjelpe brukere med å få mest mulig ut av kameraet sitt.

Les også: Sjekk bildekvaliteten på Fujifilm X-Pro1

Appen består av forskjellige fototips, og hvordan man skal utnytte de forskjellige funksjonene i kameraet. I tillegg er det et intervju av fotografen Yoichi Sone med blant annet bildeforklaring av hans arbeid i Macao.

I tillegg til de nevnte tingene finner man også kameraet brukermanual i appen, samt instruksjoner om hvordan man bør bruke det RAW-konverteren som følger med kameraet. Applikasjonen er sålangt bare tilgjengelig på engelsk, og man må ha litt ledig plass på iPaden før man laster ned. Filen er nemlig på 417 MB, slik at den tar en god del plass på iPaden. Applikasjonen er gratis å lase ned, og man får tak i den her.

Har man lyst til å lese brukermanualen men mangler iPad er ikke dette noe stor krise. Den ligger nemlig på nett i PDF-format, noe vi har skrevet om i denne saken. Denne manualen tar litt mindre plass, og filen er på beskjedne 3 MB.

Les også: SNIKTITT: Fujifilm X-Pro1

Kilde: www.photorumors.com

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen