Fuji med oppgradert ultrazoom

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Hvis man ser på listen over spesifikasjoner, er det ikke mye som har forandret seg fra forrige modell, men Fuji har byttet til en nyere signalprosessor, og det kan gjøre store forskjeller.

Fuji sier at bildekvaliteten har blitt bedre, selv om sensoren og optikken er den samme. Autofokusen skal ha blitt 40% raskere, og oppstartstiden skal være nede i 0.8 sekunder, som er det beste vi har vært ute for på annet enn speilreflekskameraer. Blitsfunksjonen har også blitt forbedret.

Ellers er det stort sett skjermen som er oppgradert. Den har vokst fra 1,8 til 2 tommer, og fått mye høyere oppløsing. 235 000 piksler er meget bra på en 2-tommers skjerm.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Kameraet har fortsatt 9 megapiksler og 10,7x optisk zoom, tilsvarende 28-300mm. Fujifilms Super CCD HR-sensor er blant de beste på markedet, og bør kunne gi meget skarpe bilder, selv på høye ISO-verdier.

Dessverre må du vente helt til november før du kan kjøpe det, og veiledende pris er satt til 5495,- kroner.

Størrelsen, vekten og prisen på kameraet vil gjøre at mange brukere vil vurdere speilreflekskamera i stedet. Det er ikke så lenge før du får speilreflekskameraer med tilsvarende optikk i samme størrelse, og til nesten samme pris. Her går utviklingen fort.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen