Fugl stjal kamera og filmet pingvinkoloni
(Bilde: YouTube)

Fugl stjal kamera og filmet pingvinkoloni

Den unike filmen tar nå av på YouTube.

Å være naturfotograf innebærer jo ofte å vente på spesielle, sjeldne øyeblikk man kan få fanget på film, men av og til oppstår det også situasjoner de færreste klarer å forutse.

Som nettstedet Epoch Times melder var det nettopp dette som nylig skjedde med det britiske produksjonsselskapet John Downer Production, som blant annet spesialiserer seg på naturdokumentarer.

Egg-kamera til besvær

Et eggformet spionkamera som hadde blitt plassert ut i en pingvinkoloni i forbindelse med produksjonen av et program, ble nemlig snappet opp av en nygjerrig fugl tilhørende arten karakara.

Deretter tar fuglen en aldri så liten flytur med kameraet mellom klørne, og fanger dermed ufrivillig inn en god porsjon av den naturskjønne pingvinkolonien fra luften.

Dessverre varer ikke det luftige svevet særlig lenge før den frekke fuglen mister grepet på kameraet. Det eggformede objektet fortsetter imidlertid å vekke interesse blant et knippe andre fugler på bakken, som ruller kameraet ned gjennom en flokk pingviner, før det igjen blir liggende i ro.

Den unike videoen ble lagt ut på nettstedet YouTube den 17. januar, og i skrivende stund har den blitt sett hele 799 000 ganger. Sjekk den ut under.

Dette er ikke første gangen et dyr stjeler et kamera: Denne apekatten tok «selfies» med fotoapparat »

(Kilde: Epoch Times)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen