Frykter mobil pokerruin

Flere nordmenn er glade i å spille poker. De mest hardbarkede spillerne kan gjerne tilbringe hele kvelder foran PC-en og spille mot andre pokerentusiaster over internett.

For pokerspillere som er lei av å være lenket til PC-en, er det en god nyhet at spillselskapet Betsson nå har lansert mobil 3G-poker. Det betyr at du kan ta med deg pokerspillet ditt på bussen, i skogen eller til ditt favorittsted på fjellet.

Det er imidlertid ikke alle som setter like stor pris på Betssons nye pokertilbud. Lotteri- og stiftelsestilsynet liker ikke utviklingen:

- Den lette tilgjengeligheten gjør denne pokerplattformen svært skummel. Her er det stor fare for å spille bort store summer på kort tid, sier jurist Kjartan Møller i Lotteri- og stiftelsestilsynet til VG.

I følge den samme avisen har du mulighet til å satse opptil tusen dollar eller knappe 6700 kroner per pokerrunde i Betssons mobile pokerspill. Med så høye summer på spill og motspillere fra hele verden kan pengene fort få bein å gå på.

Selv om Lotteri- og stiftelsestilsynet er bekymret over at det nye 3G-tilbudet kan få negative konsekvenser for spillernes økonomi, er det lite som kan gjøres. Betsson har nemlig spillportalen i utlandet, og den reguleres derfor ikke etter norsk lov.

Ansvarlig for Betsson i Norge, Hans Martin Nakkim, er ikke enig i at 3G-poker vil sette nordmenns økonomi på spill. Han mener at spillet er beregnet for etablerte pokerspillere som lever av å spille.

(Kilder: VG, Betsson)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen