Frykter du sommeren blir lang?

Sommeren er her og for de fleste betyr det ferie, bading, lek og moro. Det er derimot ikke alle som er like heldige, noen må jobbe og andre har glemt å bestille årets ferietur i tide. Om du er en av dem og frykter at sommeren blir litt for lang, så har vi funnet frem til noen nettsider som hjelper deg til høsten endelig kommer.

Siden for den som virkelig kjeder seg
Om du virkelig kjeder deg og ikke er redd for å innrømme det, så er nettsiden I-am-bored.com et virkelig must. Denne siden er som den påstår nettsiden for folk som rett og slett kjeder seg. Her linkes det til diverse nettfunn, som morsomme videoer, underlige spill, syke artikler og sære hjemmesider. Hvis du lurer på hvor nettavisene henter inspirasjon fra, så finner du svaret her.


I-am-bored er siden for deg som kjeder deg.

Det finnes en rekke slike nettsider, men I-am-bored er en av de som klarer å fange opp det meste av underfundige saker som beveger seg på nettet.

De verste photoshopene

De fleste reklamefirmaer og magasiner benytter seg av programmet Photoshop. Aldri har det vært enklere å gjøre fine damer stygge og stygge menn pene. Etter at Photoshop kom på banen er det kun paparazzifotografene som finner frem til kjendisenes cellulitter. Derimot hender det at også de profesjonelle dummer seg ut, og få ting er så morsomt som en reklameplakat som skriker "photoshop". Det er kanskje også derfor nettsiden Photoshop Disasters har gått sin seiersgang på nett den siste tiden. Om du ikke har fått den med deg har du mye moro å se frem til.


Photoshop gjorde henne utvilsomt pen, men kanskje litt kjedelig å glemme igjen navelen på tegnebordet?

Om du derimot vil ha litt annen photoshop av kjendiser så har The Fake Detective nettsiden for deg. Og her er det ikke bare kjendiser du får se, men til og med nakne. Ed Lake har nemlig viet sitt liv til å avsløre falske nakenbilder av kjendiser, og han har utvilsomt gått grundig til verks.

Kjendisenes dødsliste
Når vi snakker om kjendiser så er også nettsiden The Death List en side som fort kan ta litt tid. Her beregner de nemlig hvilke kjendiser som trolig vil avgå med døden i år. Foreløpig ligger togrøveren Ronnie Biggs på topp etter at Charlton Heston gikk hen. Med denne siden som utgangspunkt har du gode odds for å vinne et veddemål eller to med dine venner. Så får du kanskje råd til en skikkelig ferie neste år.

Siden er uten tvil godt besøkt av flere lands sladderpresse.


Hvem dør først? The Death List hjelper deg å tippe.

Fyll sommeren med spill
Om du derimot slett ikke er interessert i kjendiser, eller har en avsmak for det morbide, så vil kanskje et par spill eller ti være tingen. På nettet finnes det flere sider som gir deg god tilgang på flere nettspill. Riktignok varierer kvaliteten på spillene, men om du leter så finner du trolig flere spill som du kan bruke noen timer på. Ypperlige inngangsportaler til nettets spillhimmel er for eksempel:

Bubblebox.com

Greatplaygames.com

Diggygames.com


Mochiads.com


Addictinggames.com


Å spille vekk sommeren anbefales ikke, men muligheten er der.

Ellers er dessuten den norske nettsiden Ordspill.no verdt en titt. Med disse skal du være sikret mot at kjedsomheten tar livet av deg.

Sjekk de damene!

Etter at Wikipedia kom har det dukket opp flere sider som henter inspirasjon fra det berømte oppslagsverket. En av de særeste av disse er The Internet Movie Firearm Database. Lurer du på hvilke våpen som egentlig ble brukt i filmen du nettopp så, så finner du svaret her. Noen folk har helt klart for mye tid til overs.

En annen nettside som også er inspirert av Wikipedia er Chickipedia.com. Navnet forklarer det meste. Her finner du nemlig all tilgjengelig informasjon om verdens hunnkjønn. Vel og merke så lenge noen har tatt seg bryet med å legge den inn.


Angelina Jolie er der. Er du?

Det spørs om du burde føle deg beæret eller bli litt skremt om du finner kjæresten din listet her.

Gjenopplev historien
Om du ikke har sansen for damer, men derimot er glad i historie, så er denne artikkelen hos Kontraband verdt en titt. Her er det nemlig andre som også tydelig har kjedet seg og gjenskapt historiens mest berømte bilder i Lego.


Flaggheisingen på Omaha Beach gjenskapt i Lego.

Eventuelt kan du også snike deg innom siden The Brick Testament. Her er det Bibelen som har fått æren å bli gjenskapt. Du trenger slett ikke være religiøs for å bli imponert av dette.

Stemmer det?
De fleste har en gang hørt historien om katten som ble kokt i mikrobølgeovnen og om det amerikanske hangarskipet som ba et fyrtårn flytte seg. Men stemmer disse historiene? Hvis du vil bli litt klokere i sommer og kunne avfeie alle andres historier til høsten som dårlige vandrere, så kan nettsiden Snopes.com hjelpe deg. Her får du full oversikt over hva som er sant og hva som er renspikka tøv. Så kan du samtidig sjekke om sommerens agurknyheter egentlig er for utrolige til å stole på.


Fikk katten virkelig en runde i mikroen? Snopes gir deg svaret.

Føl deg ovenpå
Frykter du av og til at resten av verden er smartere enn deg? Da er nettsiden Darwin Awards siden du bør besøke i sommer. Her kåres hvert år årets dummeste mennesker som har dødd av sin dumhet. Og så sant du ikke har slått på en håndgranat med slegge eller rullet ned fra et hustak mens du hadde sex, så bør disse historiene få deg til å føle deg langt bedre. Bare husk å sjekke opp de villeste historiene på Snopes før du forteller de videre som harde fakta.


Darwin Awards er siden for deg som trenger å føle deg litt smartere.

Med dette utvalget skal du være sikret en humørfylt sommer i det minste. Bare pass på å få litt sol på kroppen innimellom når anledningen byr seg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen