Med appen «Move to iOS» skal Apple gjøre det enkelt å migrere fra Android
Med appen «Move to iOS» skal Apple gjøre det enkelt å migrere fra Android (Bilde: Apple/Shutterstock | Montasje: Tek.no)

Frister iOS 9? Nå gjør Apple det lettere å gå over fra Android

Lanserer egen app for å «stjele» brukere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I går kveld fulgte vi Apples utviklerkonferanse WWDC, der de lanserte et nytt operativsystem for Mac (OS X El Capitan), selskapets nye musikkstrømmetjenste Apple Music, flere nye funksjoner for smartklokken Apple Watch, og ikke minst detaljer rundt iOS 9. 

Med iOS 9 blir Siri mye smartere, og får funksjoner vi kjenner fra Google Now »

Blant det som Apple ikke gikk inn på under selve konferansen, men som har dukket opp på selskapets egne hjemmsider i etterkant, er nyheten om at de sammen med iOS 9 lanserer en egen app til Android, som skal gjøre det lettere for Android-brukere å hoppe over til Apples båt.

Foto: Apple

Med appen «Move to iOS» skal Android-brukere på en sikker måte kunne overføre kontakter, meldinger, bilder og videoer, bokmerker, kontakter, e-postkontoer, kalenderdata, musikk, bøker, til og med bakgrunnsbildet. Gratisapper som også finnes på iOS blir automatisk lastet ned, og betalingsapper blir lagt i ønskelisten på App Store. Alt sammen gjøres trådløst.

Så mye mer enn det sier ikke Apple om den nye appen, men siden de skriver om den under iOS 9, regner vi med at den kommer til høsten sammen med den nye versjonen av mobiloperativsystemet. Sammen med Apple Music blir dette de første appene Apple lager for Android.

Vi har allerede testet ut iOS 9, her kan du lese vår sniktitt »

(Kilder: Apple, via Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen