Friske opp telefonen?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mye rart å velge mellom.
Mye rart å velge mellom.

Mange sitter nok med en mobil de begynner å gå lei av, samtidig som de mener det er litt i overkant å bruke penger på en ny telefon av den grunn. Løsningen på mye kan være å skaffe seg litt tilbehør.

I prisguiden finner du en solid oversikt over hvilket tilbehør som er tilgjengelig, og trenger heller ikke blakke deg for å friske opp telefonen.

Å oppgradere minnekapasiteten er for eksempel et av de billigste grepene du kan gjøre. Den vanligste minnekorttypen, MicroSD, koster for eksempel under 80 kroner for 4 GB.

Noe de fleste også har opplevd, er den magiske toårsgrensen der batteriet begynner å slite. Et nytt batteri trenger heller ikke være dyrt. De fleste batteriene koster mellom 50 og 200 kroner, noe som er vel investerte kroner for et par ekstra timers taletid.

Vil du lage litt stemning i lunchpausen, kan et sett med mobilhøyttalere være løsningen. Slike høyttalere krever lite strøm, og finnes i prisklassen 90-1000 kroner.

Dersom du føler noe mangler i telefonen din, er det altså verdt å sjekke innom prisguiden for å se om du finner løsningen – uten at det koster deg skjorta.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen