Frisk opp telefonen

Alle eiere av Nokia 6600 og Sony Ericsson P900, som begynner å bli lei av utseendet i menyene på telefonen, har nå muligheten til å friske opp grensesnittet betraktelig. Selskapet Opera, som er mest kjent for å lage nettlesere, legger nemlig ut gratis themes til disse to enhetene kontinuerlig.

Alle themes som ligger på Operas hjemmesider er laget med programmet Nokia Series 60 Theme Studio. Ved å registrere en konto hos Opera vil man få muligheten til å laste opp themes man har laget selv, som videre vil bli vurdert av de ansvarlige for nettstedet før de blir lagt ut til nedlastning.

Foreløpig ligger det ikke mer enn mellom 60 og 70 themes til 6600 og 10 themes til P900 på nedlastningssiden, men dette øker etter hvert som flere brukere registrerer seg og begynner å laste opp ferdige themes. De beste kreasjonene blir plassert i en egen kategori.

Opera er forøvrig ikke alene om å tilby gratis themes til mobiltelefoner. Også den norske siden Zedge.no tilbyr themes til både Nokia 6600 og en rekke telefoner fra Sony Ericsson, blant annet T610 og Z600. Alle filene hos Zedge kan i tillegg hentes via wap, slik at man ikke er avhengig av å laste ned filen til en vanlig datamaskin først.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen