Frisk med MP3

Produsenten av den velkjente Frisk-pastillen, belgiske Perfetti van Melle skal gi bort tusen MP3-spillere formet som Frisk-ekser i Japan. Mint-dropset som har vært i salg siden 1986, er populært i Japan. Nå satser de på å vinne flere japanere med dårlig ånde.

Den nye spilleren er nesten identisk med Frisk-esken, bortsett fra at det er knapper til å kontrollere spilleren med på toppen, og en skjerm på baksiden. Spilleren er også utsyrt med en USB-inngang, slik at du enkelt kan overføre musikk fra PC-en din. Minnet er forøvrig på 256 megabyte. De fysiske målene er 7,7 x 3,5 x 1,4 cm.

Om Frisk-lyden er frisk, vites ikke, da denne foreløpig kun deles ut til kunder som er med i en konkurranse på Frisk sine japanske hjemmesider. Siden undertegnedes japansk-kunnskaper er noe rustne, er vi ikke helt sikker på hva konkurransen går ut på.

MP3-spillere og USB-minnepinner har erstattet klistremerkene produsentene før profilerte seg med, mener I4U.com i en sak der de omtaler Frisk-spilleren. Grunnen til dette skal være at MP3-spillere med firmalogo har blitt så billig å produsere. Det er ikke kjent om MP3-spilleren kommer til å dukke opp i Norge.

(Kilder: Engadget.com, I4U.com, Frisk.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen