Fringe får skuespillere

Premieren på den J. J. Abrams-produserte ”Cloverfield” er rett rundt hjørnet. Imens er den arbeidsomme Hollywood-mogulen i gang med et helt nytt prosjekt kalt ”Fringe”. Skal vi tro ryktene kommer Abrams nye TV-prosjekt til å være en slags ”X-Files” krysset med ”The Twilight Zone”, og ifølge The Hollywood Reporter er nå flere skuespillere tilknyttet serien.

I hovedrollen vil vi finne australske Anna Torv. Med seg har hun blant annet Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Lance Reddick og Kirk Acvedo.

Anna Torv skal spille hovedrollen i
Anna Torv skal spille hovedrollen i "Fringe".

Hvem sa du?

I likhet med ”Lost” ser det ut til at serieskaper J.J. Abrams med ”Fringe” går for relativt ukjente skuespillere. Navnet Anna Torv får ingen bjeller til å ringe for de fleste av oss, men i Australia er hun kjent fra flere TV-serier, deriblant ”The Secret Life of Us” og ”Young Lions”. I serien skal hun spille Olivia Warren, en tøff FBI-agent som ser seg nødt til å utforske de mange nye tilfellene av uforklarte fenomener.

Blair Brown er satt til å spille den briljante Nina Cord, en vitenskapskvinne med lang fartstid i Prometheus Corp., et forskningssenter som vil spille en sentral rolle i serien. Brown er mest kjent for sin rolle i ”The Days and Night of Molly Dodd”, som hun mottok en Emmy-nominasjon for.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen