Fri nedlastning av mobilmusikk

Den norske operatøren vil tilby kunder som kjøper en musikkmobil med et abonnement fra Netcom i sommer, fri nedlastning av musikk på mobilen i tre måneder. Musikktjenesten er et samarbeid med Universal Music, som vil si at brukere har tilgang på om lag 50.000 sanger fra musikkselskapets kataloger.
 
Mobil musikkopplevelse
Netcoms Markedssjef for terminaler og innhold, Andre Helsvig, håper den nye tjenesten Free Music vil bli godt mottatt av kundene.
 
- Vi ønsker at enda flere skal få oppleve musikk på mobilen. Kvaliteten på telefonene har blitt veldig bra, og tilgjengeligheten er unik ved at du alltid har med deg musikkbutikken i lomma. Netcom ønsker å markere seg som en pådriver for utviklingen av mobilt innhold, sier Helsvig i en pressemelding.
 
Kun ved kjøp av mobil
For å få tilgang til musikktjenesten må man kjøpe en mobiltelefon med abonnement på netcom.no i sommer, og tilbudet gjelder kun ved kjøp av utvalgte musikkmobiler.
 
- Vi ønsker å tilby et bredt spekter av musikktelefoner, og inkluderer derfor telefoner fra flere leverandører, sier Helsvig.
 
De som kjøper mobiltelefon i butikk får imidlertid ikke benytte seg tjenesten.
 
Datatrafikk inkludert
Det er ingen begrensning på hvor mye musikk man kan laste ned med Free Music-tjenesten, og man betaler heler ikke for datatrafikk i forbindelse med nedlastninger i Norge. Netcom vil lansere musikktjenesten mandag 2.juni.
 
I Danmark kan alle som har et abonnement med den danske operatøren TDC laste ned ubegrenset med musikk på mobilen, noe som har ført til en tredobling av all lovlig nedlastet mobilmusikk i landet.

På jakt etter det billigste abonnementet? Sjekk Ringepriser og se hvor mye du kan spare.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen