Fri nedlastning fra Itunes?
Teknofil

Fri nedlastning fra Itunes?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Itunes er foreløpig en av de få lovlige musikktjenestene som har klart å skaffe seg en storstilt kundegruppe på verdensbasis. Nå vil de la deg laste ned så mye musikk du vil ifølge ryktene. Gratis blir det dessverre ikke.

Ryktene svirrer
Flere Apple-sider melder at de har fått inn tips om at Apple vil innføre abonnementstjeneste på sin musikktjeneste Itunes denne høsten. Ifølge Cnet News påstår ryktene at Apple vil lansere tjenesten i september og at det vil koste 129 dollar, eller vel 680 norske kroner, i året å benytte tjenesten. Om du i tillegg abonnerer på tjenesten Mobileme vil den samlede prisen bli 179 dollar, vel 950 norske kroner.

Det er i første omgang kun den amerikanske versjonen som åpner for en slik abonnementstjeneste og ryktene sier ikke noe om du får beholde musikken til odel og eie eller om du kun får høre på musikken via Itunes mens du er logget på nett. Trolig vil det neppe bli snakk om musikk du vil kunne eie som ved normale kjøp i Itunes.

Ikke første gang
Det går samtidig rykter om at Apple planlegger å lansere nye utgaver av Ipod i løpet av høsten. Da er det store sjanser for at disse lanseringene blir sammenfallende.

Dette er ikke første gang ryktene sprer seg om en abonnementstjeneste i Itunes. Ifølge Cnet gikk det allerede i 2005 rykter om at Apple ville lansere en slik tjeneste.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen