Fresh opp mobilen din

Blås liv i mobilen din med nye programmer, mobiltemaer, gratisspill, kjøpespill, brukerveiledninger og ringetoner. På våre nedlastningssider finner du det meste til telefonen din.

Her finner du våre nedlastingssider.

Programmer
På mobilen.no sine nedlastningssider finner du i dag hundrevis av mobilprogrammer du kan laste ned gratis. Hva med en bedre nettleser som gjør det mye kjappere å surfe på nett, klient for Messenger-chat på telefonen, deling av filer eller kart og program for å styre TV-en med mobilen - på våre programsider finner du det meste, til de fleste telefoner.

Her finner du blant annet:Med Ebuddy Mobile Messenger kan du chatte med venner og bekjente på MSN Messenger, Yahoo Messenger og andre kjente IM-klienter
.

Gratisspill
Her kan du laste ned spill til telefonen din, uten å måtte betale én eneste krone. Her finner du både fullversjoner av spillene, eller prøveversjoner du ikke trenger betale for.Noen av de mest populære spillene vi har er:

Kjøpespill
Har du lyst på litt mer avanserte spill, og ikke har noe mot å bruke noen kroner? Vi har også samlet sammen kjøpespill du kan laste ned på mobilen din. Vi gjør oppmerksom på at vi kun videreformidler disse spillene, spillene kjøper du av utgiver.

Her finner du spill innen en rekke sjangre som action, skyting, hjernetrim, strategi, eventyr, plattform og bilspill.


Hjernetrimspillet Santa’s Tower Bloxx er et av de mest populære kjøpsspillene på mobilen.no


Her er noen av våre mest populære kjøpsspill.

Nyttetjenester
Men vi tilbyr ikke bare spill og moro. På våre nedlastingssider finner du også hjelp til neste ferietur i form av ordbøker som:


Andre nyttige nedlastinger er brukerhåndbøker for mobilen din.  De fleste kaster brukerhåndboka i søpla sammen med resten av innpakningen fra den nye telefonen, men hos oss kan du laste ned nye og gamle brukerhåndboker for Nokia, Sony Ericsson, Samsung, Motorola, Lg, HTC, Palm og Qtek. I tillegg har vi også brukerhåndbøker for enkelte mobilprogrammer.

Mobiltemaer
Hvis du er lei utseendet på telefonen din, men ikke har råd til å kjøpe en ny har vi løsningen. Bla gjennom nedlastningssidene våre for mobiltemaer., og last ned søte, morsomme, tøffe eller kule temaer til telefonen din.


- Gjør Windows Mobile-telefonen din mer fancy med et gratis mobiltema som dette.


Ringetoner
Ringetoner hører selvsagt med til enhver mobiltelefon. Innenfor denne kategorien finner du både ringetoner og ringetoneprogram. Vil du ha en ringelyd ingen andre har, kan du lage din egen.

Med disse ringetone-programmene kan du blant annet komponere dine egne ringetoner, og føre over favorittsangene dine som ringetoner til mobilen din.

I tillegg til alt dette kan du også laste ned 20 000 ringetoner til mobilen din.


Gi oss gjerne tips på gode programmer og mobilspill som vi kan legge til på nedlastningssidene våre.

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen