Fremtidens laptop?

Denne maskinen skal du kunne rulle ut

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Bærbare datamaskiner er noe de aller fleste har idag, og det er den enkle konstruksjonen og den lette vekten som gjør at stadig flere går til anskaffelse av de portable maskinene. Likevel er du fortsatt avhengig av en veske eller sekk for å ta den med dit du skal. Men skal vi tro Orkin Design , et designfirma fra Tyskland utvikler de utbrettbar laptop som snart skal kunne selges på markedet.

Ifølge desingfirmaet har den alle komponentene en vanlig datamaskin skal kunne ha, som blant annet USB-port og webcam. Ikke nok med det, bretter du maskinen helt ut vil den kunne forestille et nettbrett på lik linje med iPad, hevder Orkin.

Dessverre er det ingen prototyper av denne maskinen tilgjengelig på nett ennå, bortsett fra en 3D-video på youtube. Det vites fortsatt ikke om noen store dataprodusenter ønsker å jobbe med en slik løsning da det blant annet krever et fleksibelt hovedkort. En slik datamaskin vil heller ikke klare å lese CD-er på grunn av den fleksible konstruksjonen. Vi liker ideen, men tror den er vanskelig å realisere i praksis.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen