Fremtidens bærbare fra Samsung

Det er tydelig at design blir viktigere og viktigere ved produksjonen av bærbare maskiner. Samsung vil nå kaste seg på bølgen med en futuristisk versjon med tynn skjerm og trykkfølsomt tastatur.

Supertynn skjerm
Samsung har nemlig vist frem en ny maskin. Maskinen har 12 tommer skjerm laget med AMOLED (Active-Matrix OLED) teknologi, noe som gjør den lant tynnere enn dagens vanlige LCD-skjermer. I tillegg har den en høy oppløsning på 1280 x 768 piksler.

Med slik oppløsning skal du kunne se sylskarpe bilder på den lille maskinen.


Dette er fremtiden mener Samsung.

Trykkfølsomt tastatur
Mest spektakulært er kanskje tastaturet som er trykkfølsomt. Hvor behagelig det er å skrive på er vanskelig å uttale seg om, men det er neppe maskinen som egner seg for lange avhandlinger om du vil unngå krampe i fingrene.

På Samsung sine produktbilder kan det også se ut som om maskinen har et ekstra panel på baksiden. Hva dette skal kunne brukes til har derimot Samsung ingen informasjon om.

Om du ønsker å kjøpe maskinen i dag, så vil du nok bli skuffet. Maskinen er nemlig fortsatt kun på konseptstadiet, men selv sier Samsung maskiner med lignende teknologi vil være klare for masseproduksjon i 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen