Valget 2013 Fremskrittspartiet

(Bilde: Shutterstock/Stortinget)

Vil gi deg anonymitet på Internett – ikke PC-lisens

Dette lover FrP å gjøre om de får makta til høsten.

Valgdagen nærmer seg med stormskritt, og både analyser, debatter og meningsmålinger hagler. Like fullt er det fortsatt mange som ikke vet hva de skal stemme – eller om de har tenkt å stemme i det hele tatt.

I år vil vi gjøre valget litt lettere for deg som bryr deg om teknologi. Derfor har vi stilt alle partiene på Stortinget, samt noen som ikke er der ennå, en rekke aktuelle spørsmål om temaet. I dagene frem mot valget kommer vi til å fortelle hva de svarte.

Valget 2013

I denne artikkelserien stiller vi norske politiske partier tolv identiske spørsmål om teknologi, og forteller deg hva de svarte – og alltid slik at du selv kan se hva partiet mener om hvert punkt.

Vi legger oss ikke borti hvilke svar som gir pluss eller minus, og vurderer ikke om et parti står for «bedre» eller «dårligere» politikk enn noen andre. Det er det du som bestemmer.

Siden alle spørsmålene dreide seg om hva partiene selv mente, og ikke en eller annen brennbar sak de måtte sette seg inn i, ga vi alle sammen drøyt to dagers svarfrist.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (38)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen