Fremkaller MMS-bilder

Mobilfoto.no sin tjeneste innebærer at man får tildelt et nettbasert fotoalbum som man kan laste opp bilder til etterhvert som man tar dem med telefonen. Når albumet inneholder 24 bilder vil man automatisk få tilsendt kopier av disse på originalt fotopapir i størrelsen 10x13. I tillegg vil man få en CD som inneholder kopier av bildene. Prisen for bildene inkludert CD er kr 149.

Nettstedet er etablert av de samme folkene som eier Timelabben AS, som i sin tid var blant de første i landet til å tilby fremkalling på timen, en mulighet som etter hvert ble fulgt opp av de aller fleste fotobutikker. Timelabben var også blant de første i verden til å installere en digital minilab, som åpnet for å få bilder tatt med digitalkamera ut på papiret.

Mobilfoto.no er derimot ikke blant de første til å tilby MMS på fotopapir - Kodak og Nokia har nemlig tilbudt MMS brukerne den samme tjenesten siden begynnelsen av oktober. Dette er noe dyrere enn hos Mobilfoto, og i tillegg er sidene skrevet på engelsk, noe som kan tenkes å skremme vekk en del kunder.

Per i dag finnes det ikke kameratelefoner som tar bilder av særlig imponerende kvalitet, ihvertfall ikke hvis man sammenligner med vanlige kamera eller digitalkamera. Allikevel vil vi anta at mange kommer til å benytte seg av tjenesten som følge av at minnet på telefonen ikke har evig med plass, og at det kan være greit å få kopier av bildene før man sletter dem fra minnet.

Hvis man heller har mulighet til å koble telefonen til en datamaskin, er det forøvrig en smal sak å overføre bildene til denne. Hvis det er viktig å få bildene ut på papir kan man deretter enten printe dem ut eller levere inn en diskett til en fotobutikk, som i de aller fleste tilfellene vil kunne overføre bildene dine til vanlig fotopapir.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen