Freddy er løs igjen

Etter nyinspillinger av filmer som ”The Hills Have Eyes” og ”Motorsagmassakren” ser det ut som Hollywood har fått dilla på å lage remakes, det er jo tross alt god business. Det er ikke lenge siden en nyinnspilling av "Halloween" rullet på kinoer verden over, og for tiden spiller de inn nyversjoner av "Child`s Play", "Fredag den 13." og "Hellraiser". Siste nytt er nå at studioene New Line og Platinum Dunes skal blåse nytt liv i Freddy Krueger.

Freddy Krueger skal igjen ut og drepe.
Freddy Krueger skal igjen ut og drepe.

Freddy, hvem?

For dem av dere som ikke vet hvem Freddy Krueger er: Han er gjenferdet av en seriemorder og sniker seg innpå tenåringer i drømmene deres. Gjennom flere av filmene hans har vi fått vite at han er sønn av en nonne som ble voldtatt av noen psykopater. Han ble adoptert bort og mishandlet på det groveste av sin fosterfar. Allerede i ung alder begynte han å utvikle det som kunne minne om en sinnsykdom, og i voksen alder gikk han over til å bli en barnemorder før han ble brent levende av offerenes foreldre.

Men en grusom død var ikke nok til å stoppe vår mann. Senere begynte han som sagt å dukke opp i tenåringers drømmer, for å myrde dem mens de sov.

Frisk start

På lik linje med ”Motorsagmassakren” og "Fredag den 13." skal "A Nightmare On Elm Street" begynne på begynnelsen og gi serien en frisk start. Dessverre kan ikke arbeidet begynne før filmskaperne har hyret en skriver, noe de må gjøre etter at streiken er over.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen