TEST: Fractal Design Define R2 Black Pearl
Test

Fractal Design Define R2 Black Pearl

Konklusjon

Fractal Design Define R2 Black Pearl er et stilrent og på flere måter et enkelt kabinett. Hovedpoenget med dette produktet er ikke å tilby de beste termiske egenskapene, men å gi deg en maskin som vil opptre så stillegående som overhode mulig. Dette har Fractal Design så absolutt klart. Geniale og solide støydempende teknologier er på plass, og gjør jobben.

På én meters avstand, vil vi faktisk påstå av kabinettet i praksis er lydløs. Dette går derimot utover temperaturene, som blir høyere enn hva vi ønsker. Grunnen til at dette skjer, er fordi viftehullene er tettet med støydempende matter. Disse kan du enkelt fjerne, noe vi gjorde, og temperaturene ble straks bedre. Støynivået ble samtidig ikke spesielt mye høyere.

Kabinettet kommer med et hav av brønner for montering av harddisker. Monteringen skjer smertefritt, og gode hull for kabelgjennomføring er på plass. Sammen med den lakkerte innsiden ser ting ganske så pent ut. Samtidig er det godt å se en kabinettprodusent som faktisk har klart å lage hullet i hovedkortbrettet for montering av bakplater til prosessorkjølere, stort nok.

Prisen er nok en liten gullnøtt vi vil trekke frem ved dette kabinettet. 640 kroner må du ut med, uavhengig av hvilken farge du måtte velge. Dette er etter vår mening slettes ikke ille for et kabinett som byr på en stor grad av lyddemping. Samtidig kan du ofre litt mer støy, mot å få gode termiske egenskaper. Dette er definitivt et genialt kabinett vi vil anbefale til de som ønsker en "lydløs" maskin, noe som ser pent ut og er billig, men ikke stiller de største kravene til termiske egenskaper. Dette er et godt kjøp!


+ Meget lavt støynivå
+ Lett å rydde vekk kabler
+ Fin pris
+ Stilrent design


- Litt varm maskinvare, men slik er det når ting er "lydløst"

Fractal Design Define R2 Black Pearl

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen