TEST: Fractal Design Define R2 Black Pearl
Test

Fractal Design Define R2 Black Pearl

Utvendig design

Når produsenten Fractal Design har sagt de skal holde produktene sine stilrene, må vi virkelig si at de har klart det. Det generelle utseendet viser at dette ikke er en totalt slett og firkantet boks. Små enkle kanter og forskjell i metallets utførelse får det hele, etter vår mening, til og se meget pent ut.

Forsiden skjules av en slett aluminiumsdør som henger på gode og tilsynelatende solide hengsler. Sidedøren skjuler det som ligger på innsiden, så at akkurat dette er direkte pent bryr vi oss ikke mye om. To 5,25"-brønner er synlig, samt to deksler som gir deg lett tilgang til støvfiltrene på innsiden. Legg også merke til at sidedøren bærer på en støydempingsmatte. Denne er av skumgummi, og spiser effektivt opp mye av lyden fra den optiske enheten.

På baksiden er det snakk om to farger, hvitt og sort. Etter vår mening passer dette godt sammen, og bryter litt med det øvrige fargevalget. Vi finner syv ekspansjonsporter, noe som utelukker de heftigste skjermkortoppsettene. Det er riktig nok ikke helt meningen at du skal ha noe slikt i dette kabinettet, uansett. Fire hull for vannkjølingsslanger er på plass, noe vi liker.

Topplokket er helt flatt, og som dere kan skimte på bildene over er viftehullene tettet med støydempende matter. Disse kan du enkelt fjerne, og montere på plass vifter eller en 2 x 140 mm radiator, alternativt benytte deg av to 120 mm vifter uten vannkjølingsradiator. Hvorfor skruehullene er plassert slik at du ikke kan benytte en 2 x 120 mm radiator skjønner vi ikke helt, de nye og større enhetene er tross alt ikke like utbredt på markedet enda.

I sidedøren kan du sette inn en vifte, av 120 mm- eller 140 mm-typen. Hullet er som dere ser tettet av en støydempende matte, av den virkelig solide asfalttypen.

Fractal Design Define R2 Black Pearl

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen