TEST: Fractal Design Array
Test

Fractal Design Array

Montering

På et kabinett som dette, er det topplokket som skal trekkes vekk, ikke sidedørene. Seks vanlige stjerneskruer holder dette på plass. Når innsiden blir synlig for deg, må du fjerne både harddiskrammen og strømforsyningen før monteringen av maskinvaren kan begynne.

Avstandsstykker for ITX-hovedkortet er allerede på plass. Legg kortet der det skal være, og stram til de medfølgende skruene. Skjermkortet vårt er integrert i hovedkortet, men har du dette eksternt har du plass til opptil 14 cm lange enheter.

Strømforsyningen kan du nå skru tilbake der den hører hjemme. Kablene har en perfekt lengde i forhold til de fleste hovedkort og andre produkter du måtte montere i kabinettet. Det blir dermed ikke et evig kaos på innsiden, samtidig som kablene ikke blir for korte.

Harddisker

Det neste steget blir lagringsmediene. 2,5"-enheten festes på undersiden av rammen, uten vibrasjonsisolering. Sistnevnte er tross alt noe man neppe trenger, SSD-er har ingen bevegelige deler. Vanlige 3,5"-harddisker festes igjennom gode vibrasjonsisoleringer, i tillegg til at hele rammen blir isolert fra resten av kabinettet ved montering.

Optiske enheter

Kabinettet har ikke rom for optiske enheter, så her må du benytte eksterne enheter.

Harddiskrammen tar opp det meste av plassen i kabinettet, men det er fortsatt godt med rom rundt prosessorkjøleren. "Godt med plass" blir riktig nok et relativt begrep i slike tilfeller, små kabinetter som dette byr ikke akkurat på god plass generelt sett. Fractal Design opplyser selv at prosessorkjøleren ikke kan være høyere enn 9 cm.

Fractal Design Array

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen