TEST: Fractal Design Array
Test

Fractal Design Array

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Utvendig design

Array er uten tvil et lett kabinett, 4 kilo er på ingen måte mye for et slikt kabinett. Kontruksjonen er meget enkel, men samtidig veldig solid. Aluminiumet er børstet hele veien og sortlakkert.

Forsiden er helt slett, uten noen hull eller ujevnheter. Sidekantene er avrundet bakover mot resten av kabinettet, mens topp- og bunnkanten er rettvinklet. En liten oppstartsknapp med blå belysning befinner seg i front.

Baksiden byr på en rekke luftehull, og vi kan ikke se noe problem i at luften vil holdes unødvendig lenge igjen på innsiden av kabinettet. Én ekspansjonsport er på plass. Strømforsyningen går inn i topp, en enhet som suger luften fra sin egen underside og ut av kabinettet.

Topplokket er faktisk enda slettere enn fremsiden, pent og simpelt. Topplokket er en aluminiumsplate på et par millimeter, og holdes fast ved hjelp av en rekke skruer.

Helt til slutt må vi ta for oss sidekantene. Det hele er ikke akkurat spennende, det er pent og stilrent. Luftehull er stanset inn på begge sider slik at den interne luftstrømmen blir forbedret. La oss ta en kikk på innsiden, og få montert komponentene!

Fractal Design Array

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen