Fra Nokia med kjærlighet

Finnene i Nokia sendte i dag ut en svulmende og overdådig pressemeldig hvor de presenterer designmodeller i den nye L`Amour-serien. Disse telefonene er, for å sitere Nokia, for trendsettende menn og kvinner som liker å være midtpunkt - og som er villig til å betale litt ekstra for de finere tingene i livet.

Dersom vi kikker forbi disse flosklene, ser vi fort at disse telefonene minner veldig om Art Deco-serien Nokia presenterte i fjor. Rent teknisk er disse modellene helt gjennomsnittlige, så det er først og fremst nytt og fancy design som skiller de unge fra de gamle.

Nokia 7380 er den andre telefonen Nokia slipper som ikke har tastatur, men i stedet et navigasjonshjul, slik som 7280 har. Med dette skal du rulle deg igjennom menyene. Kameraet er oppgradert til to megapiksler, og finnene har fått på plass MP3-spiller.

Bortsett fra dette er det en del nedgraderinger i forhold til 7280. FM-radioen er borte, blåtann er fjernet og HSCSD likeså.Det er forøvrig samme oppløsning på skjermen, og samme fargedybde som forgjengeren, 104 x 208 piksler og 65.000 farger, med speil som kommer til syne når telefonens skjerm er slukket. Nokia har fått plass til EDGE, noe som gjør at du kan surfe på nett med den pittelille skjermen.

Denne lille saken måler 11,4 x 3,0 x 2,0 cm på sokkelesten, og veier 80 gram. Dermed er den omtrent like stor som 7280, kun skilt av en millimeter her og noen gram der.Ellers følger det selvsagt med motetilbehør som fashion-hodetelefoner, bæreveske og en liten snor du kan ha telefonen i.

Telefonens standbytid er oppgitt til ti dager, og den skal ha en taletid på inntil tre timer.

7380 blir den nyeste telefonen i 73-serien, og vil i følge Nokia prismessig ligge på småpene 5000 kroner (€500) når den kommer i butikkene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen