Fra kameramobil til albumbilder

Kameratelefoner som S65 eller SF65, som begge har kamera med høy oppløsning, vil kunne skrive ut bilder trådløst på Canon fotoskrivere som PIXMA iP90 og SELPHY DS700. Eksisterende tilkoblingsstandarder som Bluetooth eller IrDA gjør utskrift mulig helt uten PC, heter det i en pressemelding fra selskapene.

Nye muligheter
- Kameratelefoner blir mer og mer allemannseie, sier Rune Tufte, direktør for Siemens` divisjon Communication Devices i Norge. Kameratelefoner med høy oppløsning og god bildekvalitet, som Siemens S65 og SF65, gir nye bildemuligheter og driver sammensmeltingen av foto- og kommunikasjonsindustrien. Partnerskapet med Canon representerer en milepæl for Siemens kameramobiler, sier Tufte.

- Å dele bilder eller fotoalbum blir enklere med de nye, kompatible teknologiene. Bilder tatt med Siemens kameratelefoner kan enkelt skrives ut hvor du måtte være takket være lette og transportable printere. Bilder med oppløsning på 1,3 megapiksler kan skrives ut med svært god kvalitet ved hjelp av Canon blekkskrivere, heter det i meldingen.

Nå er ikke direkteutskrift av bilder fra mobil til Canon blekkskrivere noen revolusjonerende nyhet. Men enigheten om en standardisert teknologi kan forhåpentlig munne ut i en bedre gjengivelse av bildene som skrives ut fra mobiltelefonen.

PS.
Den nye kameramobilen Siemens kjører TV-kampanjer på, SF65, har ikke bluetooth, og bildene må derfor overføres via Ir. Kameraet virker heller ikke med standard Siemens USB eller RS 232-kabel. Årsaken er at mobilen er et såkalt ”partnerprodukt”, som krever en annen kabel enn det øvrige Siemenssortimentet.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen