Fra agent til gangster

Marc Forster er en mann i vinden som aldri før. Akkurat nå er han høyaktuell med det siste tilskuddet til James Bond-sagaen med sin "Quantum of Solace". Men allerede er han i gang med nye prosjekter. Og denne gangen får han hjelp av en av de nye store navnene på manussiden.

Historien om en gangster

I 2000 skrev og regisserte koreanske Seung-wan Ryoo filmen "Die Bad", som besto av fire mindre historier som alle skildret historien om en gangsters suksess og endelige fall. Nå har Universal grepet tak i filmen og er i full gang med forhandlingene. Etter planen skal den amerikanske versjonen utspille seg i New York.

Marc Forster er for tiden kinoaktuell verden over med James Bond-eventyret
Marc Forster er for tiden kinoaktuell verden over med James Bond-eventyret "Quantum of Solace". Her med Daniel "James Bond" Craig og Judy "M" Dench.


Marc Forster skal stå som både produsent og regissør, mens det er Brad Ingelsby som skal skrive filmens manus. Ingelsby er en av de som virkelig har fått markert seg i løpet av 2008 og som kan se tilbake på et eventyrlig år.

Fra helseforsikring til Di Caprio

I mars bodde Brad Ingelsby fremdeles hjemme hos foreldrene mens han solgte helseforsikringer for faren. Men det skulle ikke vare så mye lenger. Han skrev manus på nattestid og skaffet seg etter hvert en agent. Et av hans manuskript, "The Low Dweller", ble deretter solgt for over 1,2 millioner dollar etter en intensiv budrunde.

Brad Ingelsby er mannen som i løpet av et år har gåt fra totalt ukjent til ettertraktet manusskribent.
Brad Ingelsby er mannen som i løpet av et år har gåt fra totalt ukjent til ettertraktet manusskribent.


Siste nytt på den fronten er at Leonardo DiCaprio skal spille hovedrollen og at selveste Ridley Scott skal innta regissørstolen samt produsere filmen.

Cruise som superhelt

Ingelsby er nå blitt for en ettertraktet mann å regne. For tiden jobber han med å skrive manus for dramafilmen "Buried", som forteller den sanne historien om en sosiopat som kidnapper en millionær og gravlegger ham levende for så å kreve løsepenger. Todd Fielding skal gjøre regien på denne.

Ingelsby er også i gang med å omgjøre DC Comics’ "Sleeper" til filmmanus for Warner. For de som ikke kjenner til "Sleeper", så handler den om en mann som får superkrefter etter nærkontakt med en utenomjordisk gjenstand. Og skal man tro ryktebørsen i Hollywood så er Tom Cruise et av navnene som ønsker seg rollen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen