Fox forskyver filmer

20th Century Fox har annonsert at studioet vil slippe "Natt på Museet 2" den 22. mai, 2009. Samtidig utsetter de James Camerons "Avatar" fra 22. mai til 18. desember for å gi regissøren mer tid til førproduksjon.

Det er ikke lett å være på museet om natten.
Det er ikke lett å være på museet om natten.

"Avatar" vil nå ha premiere den samme uken som Camerons tidligere film, "Titanic", hadde i 1997. At studioet velger å flytte premièren fra mai til desember gir Cameron og Co. mer tid til å jobbe med effektene, i tillegg til at ytterligere kinoer skal få tid til å installere 3D-skjermer.

Regissør Shawn Levy skal gjenforenes med skuespiller Ben Stiller i oppfølgeren til "Natt på Museet", som vil bli den første store Hollywoodfilmen som blir spilt inn på museumkomplekset i Washington D.C., USA.

Sa noen "Istid 3"?

Jada, planleggingen av en ny "Istid"-film er i full gang. Filmen skal etter planen ha premiere 1. juli, 2009. Fox har bestemt seg for å produsere filmen i digital 3D, noe som kan bli spennende. Regissør av "Istid 2", Carlos Saldanha, skal tilbake i stolen og manuset er skrevet av Michael Berg og Peter Ackerman.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen